top of page

Стартує прийом заявок на участь у програмі Work in Progress Film Industry Office 15-го ОМКФ

Заявки на участь у програмі Work in Progress професійної секції Film Industry Office 15-го Одеського міжнародного кінофестивалю приймаються з 16 квітня до 10 травня включно.


До участі в презентації проєктів Work In Progress в межах Кінофестивалю запрошуються продюсери (продюсерки) та режисери (режисерки) повнометражних ігрових, документальних та анімаційних проєктів, що перебувають на фінальній стадії зйомок або в монтажно-тонувальному періоді (постпродакшн), запланованих для кінотеатрального, телевізійного показу, показу на OTT платформах або фестивального прокату найближчим часом. 


Film Industry Office – платформа для професійної комунікації, підтримки та розвитку українських кінопроєктів та кіноіндустрії в цілому, що включає програму заходів: презентації, лекції, програма Works In Progress, панельні дискусії, круглі столи тощо.


Презентація проектів Work in Progress – це представлення продюсерами та режисерами проєктів повнометражних ігрових, документальних, анімаційних фільмів, що перебувають на фінальній стадії зйомок або в монтажно-тонувальному періоді (постпродакшн), запланованих для кінотеатрального, телевізійного показу, показу на OTT платформах або фестивального прокату найближчим часом. 

 

Проєкти, які подаються на розгляд, мають бути українського або спільного з Україною виробництва. Презентація проєктів відбувається англійською мовою. 


Ознайомитися з умовами участі у Work in Progress та подати заявку можна за посиланням.


Заявки приймаються з 16 квітня до 10 травня включно. З регламентом конкурсу можна ознайомитись за посиланням


Одеський міжнародний кінофестиваль відбудеться в Києві з 12 по 20 липня 2024. Презентації Work In Progress відбудуться в межах подій секції Film Industry Office 17 липня 2024 року. 


Генеральний телевізійний партнер ICTV 2      Головний медіапартнер 1+1 media

Інформаційний партнер Київстар ТБ               Інформаційний партнер Мегого


bottom of page