top of page

ВІЙНА В МОЇЙ ГОЛОВІ / THE WAR IN MY HEAD

2022 / 55' / Україна

Повернувшись з фронту, військовий психолог Андрій знайшов своє місце в суспільстві і тепер намагається допомогти соціалізуватись іншим.

Для нього особисто, війна теж не пройшла непомітно. Як і його пацієнти, Андрій приніс з собою в мирне життя ПТСР. В неочікувані миті, цей синдром знову занурює його у жахливі спогади та веде у безодню. Прикладом став акт прилюдного самоспалення в центрі столиці одного з колишніх пацієнтів Андрія. Після цього випадку він не може повернутись до свого звичного образу життя і шукає новий шлях. Але, що б він не робив, всі дороги неодмінно ведуть до роботи з ветеранами.

 

Розклад показів:

19.08, 13:30, КМЦ ім. Івана Миколайчука (вул. Головна, 140, Чернівці)


 

РЕЖИСЕРИ - ОЛЕКСАНДР АВШАРОВ, СЕРГІЙ КАСТОРНИХ

Біографія Олександра Авшарова

Олександр Авшаров – український продюсер та режисер. Народився в 1987 р. в м. Севастополь. У 2013 році обіймав посаду режисера проєктів і випускового режисера на телеканалі ТВі, працюючи над програмами: «Ранкове шоу», «ЧБ», «Музика для дорослих», «Третій Дзвінок». Впродовж 2013-2017 був головним режисером і розробником концепту телеканалу «112 Україна». Після чого два роки працював креативним продюсером на телеканалі ZIK, займаючись розробкою нових форматів та промокампанії. У 2020 був залучений до запуску каналу «Україна 24» в ролі супервайзера. З 2018 працює директором продакшну «Bad Raven». Номінант «Золотої Дзиґи»..Брав участь у реалізації ток-шоу «Народ проти», «Досвід», музичного проєкту «Гараж», «Джокери», «The Mir».


Вибрана фільмографія

  • Війна Світів (2014),

  • День V (2014),

  • Фортеця "Кіборгів" (2015),

  • Війна і Мінськ (2015),

  • Операція Дебальцеве (2016),

  • Тіні Іловайська (2016),

  • Одесити на Донбасі (2017),

  • Ваш Василь (2019)

Біографія Сергія Касторних


Сергій Касторних – український сценарист, режисер і продюсер. Народився в 1982 р. в м. Дніпро. Член Української кіноакадемії. Окрім професійної займається громадською та просвітницькою діяльностю. Став ініціатором найбільшого в історії всеукраїнського пітчингу сценарних проєктів і об’єднав всіх продюсерів та сценаристів країни на сайті DzygaMDB. Входив до робочої групи з освіти Офісу з розробки гуманітарної політики України. Засновник власнорозробленої практичної освітньої програми для сценаристів TOP SCRIPT, яка почала працювати у липні 2020 року.


Вибрана фільмографія

  • Темні води Стіксу (2019),

  • Народжена війною.

  • Армія майбутнього (2020),

  • Народжена війною. З вірою в перемогу (2020),

  • Народжена війною. Історія нової української армії (2020)

 

Продюсер: Олександр Авшаров, Сергій Касторних, Євген Власюк

Оператор: Антон Борисюк, Дмитро Неволін

Композитор: Сергій Соловій, Олександр Чорний, Костянтин Агеев

Актори: Андрій Козінчук

Виробник: ТОВ "БЕД РЕЙВЕН", badraven.prod@gmail.com





Comments


bottom of page