top of page

ЗВІР В ДЖУНГЛЯХ / THE BEAST IN THE JUNGLE

2023 / 103' / Франція, Бельгія, Австрія

25 років у величезному нічному клубі чоловік і жінка спостерігають і чекають на невідому подію. З 1979 по 2004 рік ми супроводжуємо еволюцію диско до техно-музики, історію кохання, історію одержимості.

 

Розклад показів:

24.08, 16:30, ККЗ "Чернівці" (вул. Університетська, 10, Чернівці)


 

РЕЖИСЕР - ПАТРІК ШІЯ

Біографія

Патрік Шія австрійський кінорежисер, сценарист та монтажер угорсько-ліванського походження. Після режисерської роботи над кількома короткометражними та документальними стрічками, його повнометражний дебют Домен (2009) вперше був показаний в межах Венеційського кінофестивалю. В 2014 р. він зняв свій другий повнометражний фільм Хлопці як ми. Його документальні стрічки Брати ночі (2016) та Якби це було кохання (2020) були відібрані для участі в Берлінському кінофестивалі. Звір в джунглях – його третій повнометражний фільм.


Вибрана фільмографія

  • Домен (2009),

  • Хлопці як ми (2014),

  • Брати ночі (2016),

  • Якби це було кохання (2020),

  • Звір в джунглях (2023)

 

Продюсер: Шарлот Вінсан, Катя Хазак, Ебба Сінзінґер, Вінсан Лукассен

Сценарист: Патрік Шія, Аксель Ропер, Джихане Чуаїб

Оператор: Селін Бозон

Композитор: Milkymee

Актори: Анаїс Демустьє, Том Мерсьє, Беатріс Далльє

Виробник: Aurora Films, Frakas Productions, Wildart Film

Правовласник: Les Films du Losange(France) , O'Brother (Belgium)






Comments


bottom of page